Därför arbetar vi här

– Hassela är mer än bara ett jobb. Vi är som en familj. Och att vi gör skillnad tillsammans, är coolt. :)

– Jag tycker om att jobba på hassela eftersom det är mycket mer än bara en arbetsplats det känns mer som en familj än kollegor och jag får chansen att göra en skillnad för andra och samhället! Tillsammans Gör Vi Skillnad

– Jag arbetar här för att: Jag brinner och är engagerad i frågor om barn och ungdomars rättigheter, och vill vara med i kampen för ett rättvisare samhälle.

– Att vakna varje morgon och känna en enorm glädje är det bästa som finns, att se fram emot morgondagen är det bästa som finns, att jobba med så underbara människor är det bästa som finns, att vara en del av Hassela och göra skillnad med alla andra är det bästa som finns.

– Att vi jobbar så nära varandra här och att alla mina kollegor solidariskt finns där för varandra och hjälps åt, möjliggör att jag får vara med i händelsernas centrum och se den meningsfulla förändring Hassela skapar varje dag. Det är otroligt motiverande!

– Solidariteten och engagemanget här på Hassela Helpline är så livsbejakande och inspirerande, vi alla kämpar tillsammans mot samma mål med glädje och massor av kärlek.

– För att vi går från ord till handling och verkligen praktiserar solidaritet.

För glädjen att känna att vårt arbete gör skillnad.

För att jag omges av engagerade människor med en gemensam vision.

– Det är roligt att jobba på Hassela Helpline för att varje ny vecka är aldrig lik de andra. Kontoret är alltid fyllt med liv och ungdomar, som är med till att göra Skåne till ett bättre ställe.

– Att arbeta på Hassela är att arbeta med Solidaritet på riktigt.Vi gör medvetna val i varje process, detta medför att resurser hamnar rätt och att våra handlingsplaner blir handlingskraftiga.

– Jag trivs bra här och är glad för att lära mig mer av svenska språket och svensk kultur.

Jag känner mig mer självständig och integrerad sedan jag började arbeta här, dessutom vågar jag nu prata svenska med alla.

– Det ger mig delaktighet, tillhörighet, inflyttande och påverkan i svenska samhället. Det känns så bra att vi är en mångfaldsgrupp som trivs med varandra. Genom att jobba på Hassela Helpline ökar mina möjligheter och självständighet som kvinna med utländsk bakgrund.

– Anledningen för att jag trivs så bra på Hassela är det starkt värdegrundsbaserade arbetet vi bedriver och att alla i arbetsgruppen drar åt samma håll. Viktigast av allt är att vi får vara med och stärka och skapa en trygg social framtid för våra unga.

– Jag jobbar på Hassela för att jag tror på förändring, utveckling av människor och samhället. Jag jobbar på Hassela för att jag tror att en annan värld är möjlig och för att solidariteten är ett av våra viktigaste ledord och eftersom det finns så fantastiska kolleger här, som lever som dom lär - ord är billiga handling kostar!

– Jag har jobbat som medlevare på Hasselakollektivet 1996-1998 och Värmlandskollektivet 1998-2001. Trots tolv års frånvaro från Hasselarörelsen har tanken att tillsammans med andra människor identifiera brister i samhället för att därefter ta initiativ och agera för en förändring alltid tilltalat mig. Människors livsvillkor ligger mig varmt om hjärtat! Jag vill vara med och skapa bättre förutsättningar för alla Malmös barn, ungdomar och unga vuxna att få vara sig själva, få uppleva, få utvecklas, få ta ansvar och få känna sig tillfreds med sina egna liv!

– Hasselas värdegrunder stämmer överens med mina egna. Allas lika värde och solidaritet. Ingen människa kan göra allt, men alla kan göra något! Jag känner att jag vill hjälpa till att göra skillnad. Jag försöker bidra med min livserfarenhet, mina kunskaper och mitt engagemang.

– Hassela är en organisation som jag känner tar ett tydligt avstånd mot legalisering av alla sorters droger. Vårt arbete att hjälpa ungdomar som har hamnat snett i samhället tillbaka till ett ordnat liv ligger mig varmt om hjärtat. Det engagemang som finns sedan många år tillbaka i Hassela är viktigt, då vi ska finns som en motvikt i samhällsdebatten. Som medlem i Hassela sedan ett antal år tillbaka med den glöd och värme som finns i organisationen, så är jag stolt över att få tillhör den.

 

 

 

политик лобановскийлобановский политик

Facebook